| | Kirjutamise võistluse (One-Shoti) hääletus | |
|
| Mis jutt meeldib kõige rohkem? | | Hayden Ashley + Mary Kate + Ashley = Best Friends | | 75% | [ 3 ] | | Ma sain Demiga parimaks sõbraks! | | 0% | [ 0 ] | | Kohtumine Miley Cyrusega | | 25% | [ 1 ] |
| | Kokku Hääli : 4 | | |
|
| Autor | Teade |
|---|
KrissuKissu Foorumi Administraator

Postituste arv: 432 Join date: 18/10/2009 Age: 18 Asukoht: Eesti/ Tõrva
 | Pealkiri: Kirjutamise võistluse (One-Shoti) hääletus Esm 13 Juun - 17:44 | |
| Valige siis jutt mis teile kõige rohkem meeldib!
Hääletus kestab kuni 20. juunini.
Enda Poolt Ei Tohi Hääletada! _________________ Oi, our sweet Ashley (Hayden Ashley, not Tisdale), you are in big trouble already!!! You are so unbeleiveable, you can't trust at all! |
|
 | |
Mammu Foorumi Moderaator

Postituste arv: 325 Join date: 16/03/2010 Age: 14 Asukoht: Eesti ida-viru
 | Pealkiri: Re: Kirjutamise võistluse (One-Shoti) hääletus Nelj 16 Juun - 11:17 | |
| Ma hääletasin Ashley poolt _________________  |
|
 | |

| Pealkiri: Re: Kirjutamise võistluse (One-Shoti) hääletus Reede 17 Juun - 23:31 | |
| Ahsoo... Ma pean veel mõtlema kelle poolt hääletan, minu jaoks on kõik head... _________________ Oi, our sweet Ashley (Hayden Ashley, not Tisdale), you are in big trouble already!!! You are so unbeleiveable, you can't trust at all! |
|
 | |

| Pealkiri: Re: Kirjutamise võistluse (One-Shoti) hääletus Esm 20 Juun - 11:27 | |
| Seega nüüdseks on siis võitja teada... See on Ashley oma jutuga Hayden Ashley + Mary Kate + Ashley = Best Friends . Palju õnne võidu puhul, Hayley!  _________________ Oi, our sweet Ashley (Hayden Ashley, not Tisdale), you are in big trouble already!!! You are so unbeleiveable, you can't trust at all! |
|
 | |
Mammu Foorumi Moderaator

Postituste arv: 325 Join date: 16/03/2010 Age: 14 Asukoht: Eesti ida-viru
 | Pealkiri: Re: Kirjutamise võistluse (One-Shoti) hääletus Kolm 6 Juul - 13:45 | |
| Minu poolt ka _________________  |
|
 | |
selena-gomez Foorumi Aktiivne postitaja

Postituste arv: 110 Join date: 18/07/2011
 | Pealkiri: Re: Kirjutamise võistluse (One-Shoti) hääletus Esm 18 Juul - 8:43 | |
| |
|
 | |

| |
 | |
| | Kirjutamise võistluse (One-Shoti) hääletus | |
|